Nabeschouwing Excelsior - Jong Utrecht (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 26 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Excelsior het vrijdag 26 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Jong Utrecht (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door E. Maddy, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. Excelsior kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Dallinga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette M. Azarkan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Perez, waardoor Excelsior dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Jong Utrecht
Goals
2
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
21
10
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
91
72
Gevaarlijke aanvallen
57
36
Passes
544
294
Overtredingen
9
12
Buitenspel
2
1
Corners
9
8
Wissels
5
5
LIVE Excelsior - Jong Utrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt E. Maddy Jong Utrecht 0-1
28' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor E. Maddy Jong Utrecht
46' Wissel Excelsior Wissel B. Ormonde-Ottewill voor A. Aberkane Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel M. Chacon voor J. Eijgenraam Excelsior
46' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor R. Meissen Jong Utrecht
48' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van R. Niemeijer Excelsior 1-1
56' Wissel Jong Utrecht Wissel O. Alou voor A. Lottin Jong Utrecht
75' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Sellouf voor M. Mallahi Jong Utrecht
75' Wissel Jong Utrecht Wissel K. van den Hoek voor N. Venema Jong Utrecht
79' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor J. Baas Excelsior
81' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Azarkan met assist van M. Wieffer Excelsior 2-1
82' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor R. El Azrak Jong Utrecht
89' Wissel Excelsior Wissel H. Botermans voor T. Dallinga Excelsior
89' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor M. Azarkan Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Jong Utrecht
Opstellingen Excelsior - Jong Utrecht
De opstellingen van Excelsior en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Coach Marinus Dijkhuizen
Formatie 4-4-2
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing Excelsior - Jong Utrecht

Excelsior en Jong Utrecht treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Excelsior favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 2
Winst Jong Utrecht 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 2e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Excelsior - Jong Utrecht Opstelling Excelsior Opstelling Jong Utrecht Live Excelsior - Jong Utrecht Live Excelsior - Jong Utrecht kijken Excelsior - Jong Utrecht kijken Live Excelsior - Jong Utrecht stream Excelsior - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - Jong Utrecht Uitslag Excelsior - Jong Utrecht Statistieken Excelsior - Jong Utrecht Eerste Divisie 2021/2022 Excelsior - Jong Utrecht wedden Excelsior - Jong Utrecht gokken Excelsior - Jong Utrecht Unibet