Nabeschouwing FC Dordrecht - Telstar (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het vrijdag 17 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Telstar (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 0-1 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door O. Aktas, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. Telstar kreeg via G. van Velzen in de 78e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Jesse Rozendal de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Telstar uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE FC Dordrecht - Telstar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Telstar Gele kaart voor G. Plet Telstar
25' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
46' Wissel Telstar Wissel R. Smit voor G. Plet Telstar
46' Wissel Telstar Wissel Y. Liesdek voor D. Blackson Telstar
46' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor R. Fernandes Telstar
64' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Schuurman voor M. Savastano FC Dordrecht
64' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor T. Holscher FC Dordrecht
66' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Pascu FC Dordrecht
69' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Van Huizen FC Dordrecht
71' Doelpunt Telstar Doelpunt O. Aktas met assist van S. van Doorm Telstar 0-1
74' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor S. NDiaye FC Dordrecht
78' Penalty gemist Telstar Penalty gemist G. van Velzen Telstar
80' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Vliet voor Pascu FC Dordrecht
81' Wissel Telstar Wissel O. Kokcu voor C. Dijkstra Telstar
87' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Telstar
Opstellingen FC Dordrecht - Telstar
De opstellingen van FC Dordrecht en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Telstar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.