Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Volendam (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het vrijdag 6 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Volendam (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen FC Eindhoven en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Mirani, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. van Mieghem op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam FC Eindhoven vervolgens op 1-2. Het was J. Sleegers die vanaf 11 meter wist te scoren in de 46e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Eindhoven nadat J. Sleegers in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Eindhoven - FC Volendam 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. Mirani met assist van A. Plat FC Volendam 0-1
15' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Borgmans voor N. Bertrams FC Eindhoven
16' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor A. Plat FC Volendam
40' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Mieghem FC Volendam 0-2
46' Penalty FC Eindhoven Penalty J. Sleegers FC Eindhoven 1-2
53' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Hilton FC Volendam
57' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Hernandez voor M. van Rosmalen FC Eindhoven
61' Wissel FC Volendam Wissel K. Visser voor C. Twigt FC Volendam
65' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor I. El Kadiri FC Volendam
79' Wissel FC Volendam Wissel J. Flint voor J. Hilton FC Volendam
79' Wissel FC Volendam Wissel S. Ben Sallam voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
81' Wissel FC Eindhoven Wissel N. Azzagari voor D. de Meij FC Eindhoven
81' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor J. van Son FC Eindhoven
93' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van M. Peijnenburg FC Eindhoven 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - FC Volendam
Opstellingen FC Eindhoven - FC Volendam
De opstellingen van FC Eindhoven en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.