Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong AZ (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het vrijdag 26 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. FC Eindhoven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Sleegers. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Eindhoven dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van J. van der Sande FC Eindhoven 1-0
3' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor P. Koopmeiners Jong AZ
32' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Amevor FC Eindhoven
61' Wissel Jong AZ Wissel S. Dirks voor Y. Barasi Jong AZ
61' Wissel Jong AZ Wissel F. De Jong voor M. Taabouni Jong AZ
61' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor E. Poku Jong AZ
61' Wissel Jong AZ Wissel B. Franken voor P. Koopmeiners Jong AZ
63' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. Racz FC Eindhoven
78' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Dahlhaus voor B. Racz FC Eindhoven
79' Wissel Jong AZ Wissel F. Gemmel voor R. Sedlacek Jong AZ
80' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor M. van Rosmalen FC Eindhoven
83' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. van Son FC Eindhoven
85' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Brym voor J. van der Sande FC Eindhoven
87' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor S. Allouch Jong AZ
92' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Seedorf FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong AZ
Opstellingen FC Eindhoven - Jong AZ
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.