Nabeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht (2-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 10 december 2021 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Emmen het vrijdag 10 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door S. Meijer, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. FC Emmen kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Araujo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette B. Scholte zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Emmen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Perez, waardoor FC Emmen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - FC Dordrecht
Goals
2
1
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
103
68
Gevaarlijke aanvallen
100
39
Passes
603
264
Overtredingen
10
11
Buitenspel
1
2
Corners
11
5
Wissels
5
2
LIVE FC Emmen - FC Dordrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor O. El Azzouzi FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel K. Veendorp voor J. Veldmate FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel R. Kharchouch voor O. El Azzouzi FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel L. Bernadou voor A. Toufiqui FC Emmen
46' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Meijer met assist van A. Miceli FC Dordrecht 0-1
58' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Araujo met assist van J. Assehnoun FC Emmen 1-1
62' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor J. Hilterman FC Emmen
65' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Mendes FC Emmen
73' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor FC Dordrecht
80' Wissel FC Emmen Wissel J. van Kaam voor A. Luzayadio FC Emmen
83' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor K. Vermeulen FC Dordrecht
84' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Agrafiotis voor S. Meijer FC Dordrecht
89' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
94' Doelpunt FC Emmen Doelpunt B. Scholte met assist van J. Assehnoun FC Emmen 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - FC Dordrecht
Opstellingen FC Emmen - FC Dordrecht
De opstellingen van FC Emmen en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Michele Santoni
Wissels FC Dordrecht
# Speler Pos.
21 Max van Herk K
31 Joey Koorevaar K
3 Kevin Rook V
10 Tim Hölscher M
6 Nikki Baggerman M
18 Jerailly Wielzen A
11 Nikolas Agrafiotis A
19 Thomas Schalekamp A
7 Joey van Gennip A
Voorbeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht

FC Emmen en FC Dordrecht treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 30 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 11 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor FC Emmen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 6
Winst FC Dordrecht 11
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 4e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - FC Dordrecht Opstelling FC Emmen Opstelling FC Dordrecht Live FC Emmen - FC Dordrecht Live FC Emmen - FC Dordrecht kijken FC Emmen - FC Dordrecht kijken Live FC Emmen - FC Dordrecht stream FC Emmen - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - FC Dordrecht Uitslag FC Emmen - FC Dordrecht Statistieken FC Emmen - FC Dordrecht Eerste Divisie 2021/2022 FC Emmen - FC Dordrecht wedden FC Emmen - FC Dordrecht gokken FC Emmen - FC Dordrecht Unibet