Nabeschouwing FC Volendam - FC Dordrecht (4-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 29 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 29 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Dordrecht (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 4-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Suray, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. FC Volendam kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Muhren, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam FC Volendam vervolgens op 2-1. Het was R. Muhren die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

R. Muhren zette FC Volendam even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Erwin Blank toegekende penalty wist te benutten. In de 71e minuut moest FC Volendam verder met een man minder, nadat D. Kasius een tweede gele kaart kreeg. In de 75e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Muhren die namens FC Volendam het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 80e minuut was het FC Dordrecht dat via M. Suray de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erwin Blank en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE FC Volendam - FC Dordrecht 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. Suray FC Dordrecht 0-1
23' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van B. Deul FC Volendam 1-1
25' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. Miceli FC Dordrecht
43' Penalty FC Volendam Penalty R. Muhren FC Volendam 2-1
45' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Van Huizen FC Dordrecht
45' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Suray FC Dordrecht
56' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. NDiaye FC Dordrecht
56' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. Kasius FC Volendam
57' Wissel FC Volendam Wissel A. Douiri voor I. El Kadiri FC Volendam
57' Wissel FC Volendam Wissel C. Twigt voor G. Oristanio FC Volendam
66' Penalty FC Volendam Penalty R. Muhren FC Volendam 3-1
67' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor A. Plat FC Volendam
71' Tweede gele kaart FC Volendam Tweede gele kaart voor D. Kasius FC Volendam
71' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Vermeulen voor A. Miceli FC Dordrecht
75' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van C. Twigt FC Volendam 4-1
76' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor B. Deul FC Volendam
76' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor M. Savastano FC Dordrecht
80' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. Suray met assist van J. Donkor FC Dordrecht 4-2
84' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Holscher voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Dordrecht
Opstellingen FC Volendam - FC Dordrecht
De opstellingen van FC Volendam en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.