Nabeschouwing Jong Ajax - NAC Breda (6-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 13 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Ajax het maandag 13 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - NAC Breda (6-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 6-3 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NAC Breda kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Seuntjens. Jong Ajax kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Danilo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 12e minuut zette K. Taylor zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 20 minuten werd de voorsprong voor Jong Ajax vergroot nadat V. Jensen de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 25e minuut nadat Y. Baas namens Jong Ajax de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 59e minuut was het Y. Regeer van Jong Ajax wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan NAC Breda om te scoren. In de 70e minuut zette T. Haye de stand op 5-2 in het voordeel van NAC Breda. In de 78e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door M. De Waal van Jong Ajax die daarmee tekende voor de 6-2. In de 81e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens NAC Breda had R. Seuntjens het laatste woord door de 6-3 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ingmar Oostrom en eindigde de wedstrijd dus met een 6-3 stand in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - NAC Breda 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van O. Velanas NAC Breda 0-1
6' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor R. Hillen Jong Ajax
10' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo Jong Ajax 1-1
12' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt K. Taylor met assist van Y. Regeer Jong Ajax 2-1
20' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Jensen met assist van N. Unuvar Jong Ajax 3-1
25' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Y. Baas met assist van N. Unuvar Jong Ajax 4-1
28' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Antonia NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel D. Malone voor M. Adilehou NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel D. Bakker voor Y. Azzagari NAC Breda
58' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor M. Bilate NAC Breda
59' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Y. Regeer met assist van Danilo Jong Ajax 5-1
63' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor J. Antonia NAC Breda
67' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Bakker NAC Breda
70' Doelpunt NAC Breda Doelpunt T. Haye NAC Breda 5-2
71' Wissel Jong Ajax Wissel L. Van Gelderen voor K. Taylor Jong Ajax
71' Wissel Jong Ajax Wissel M. De Waal voor Danilo Jong Ajax
74' Wissel NAC Breda Wissel M. Vanacker voor R. Ligeon NAC Breda
77' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Malone NAC Breda
78' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. De Waal Jong Ajax 6-2
81' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens NAC Breda 6-3
82' Wissel Jong Ajax Wissel A. Martha voor N. Unuvar Jong Ajax
83' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor V. Jensen Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - NAC Breda
Opstellingen Jong Ajax - NAC Breda
De opstellingen van Jong Ajax en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.