Nabeschouwing Jong Ajax - VVV Venlo (6-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 25 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Ajax het maandag 25 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - VVV Venlo (6-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 6-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Kudus, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Schroijen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette N. Unuvar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Jong Ajax vergroot nadat M. Ihattaren de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 62e minuut nadat M. Ihattaren namens Jong Ajax de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Even later was het opnieuw M. Ihattaren die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Jong Ajax op 5-1 in de 68e minuut. Namens Jong Ajax mocht N. Unuvar in de 80e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Smit en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - VVV Venlo 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Kudus met assist van N. Unuvar Jong Ajax 1-0
23' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Schroijen met assist van R. El Azrak VVV-Venlo 1-1
27' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor I. Hussein Ngobi VVV-Venlo
52' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Unuvar met assist van C. Rasmussen Jong Ajax 2-1
58' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Ihattaren Jong Ajax 3-1
62' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Ihattaren met assist van C. Rasmussen Jong Ajax 4-1
64' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. El Azrak VVV-Venlo
64' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor C. Johansson VVV-Venlo
68' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Ihattaren met assist van M. Daramy Jong Ajax 5-1
73' Wissel Jong Ajax Wissel K. Hlynsson voor K. Fitz-Jim Jong Ajax
74' Wissel Jong Ajax Wissel D. Warmerdam voor O. Aertssen Jong Ajax
80' Penalty Jong Ajax Penalty N. Unuvar Jong Ajax 6-1
81' Wissel Jong Ajax Wissel P. Delgado voor M. Ihattaren Jong Ajax
81' Wissel Jong Ajax Wissel A. Martha voor N. Unuvar Jong Ajax
89' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Kluskens voor I. Hussein Ngobi VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - VVV Venlo
Opstellingen Jong Ajax - VVV Venlo
De opstellingen van Jong Ajax en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.