In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het maandag 6 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Jong AZ Gelijk Winst Excelsior
3.45x inzet 3.8x inzet 1.92x inzet
LIVE Jong AZ - Excelsior 0-0

Vanaf maandag 6 december 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Jong AZ - Excelsior volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 8 uur, 7 minuten en 32 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - Excelsior
Opstellingen Jong AZ - Excelsior

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong AZ - Excelsior

Jong AZ en Excelsior treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 7 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong AZ te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong AZ. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 1
Winst Excelsior 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 14e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Jong AZ - Excelsior Opstelling Jong AZ Opstelling Excelsior Live Jong AZ - Excelsior Live Jong AZ - Excelsior kijken Jong AZ - Excelsior kijken Live Jong AZ - Excelsior stream Jong AZ - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - Excelsior Uitslag Jong AZ - Excelsior Statistieken Jong AZ - Excelsior Eerste Divisie 2021/2022 Jong AZ - Excelsior wedden Jong AZ - Excelsior gokken Jong AZ - Excelsior Unibet