Nabeschouwing Jong AZ - VVV Venlo (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong AZ het vrijdag 21 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - VVV Venlo (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. van Brederode, waarmee Jong AZ met 1-0 de leiding nam. Jong AZ kreeg via F. de Jong in de 27e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Sam Dröge de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Jong AZ via een goal van F. de Jong in de 54e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Jong AZ.

LIVE Jong AZ - VVV Venlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. van Brederode met assist van L. Schouten Jong AZ 1-0
27' Penalty gemist Jong AZ Penalty gemist F. de Jong Jong AZ
38' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor M. Engel Jong AZ
46' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor Y. Roemer VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Titulaer voor W. Essanoussi VVV-Venlo
51' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor L. Schouten Jong AZ
54' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. de Jong met assist van R. Sedláček Jong AZ 2-0
67' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor K. Da Graca VVV-Venlo
75' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. van Dijck VVV-Venlo
81' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor M. Meerdink Jong AZ
81' Wissel Jong AZ Wissel N. Twisk voor L. Schouten Jong AZ
82' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Kewal voor M. van Brederode VVV-Venlo
82' Wissel Jong AZ Wissel L. Smans voor K. de Boer Jong AZ
94' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Koglin VVV-Venlo
94' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor R. Kewal Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - VVV Venlo
Opstellingen Jong AZ - VVV Venlo
De opstellingen van Jong AZ en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.