Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 1 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong PSV het maandag 1 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Romero, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Seelt op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Jong PSV.

LIVE Jong PSV - Jong AZ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Romero met assist van I. Saibari Jong PSV 1-0
58' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Seelt met assist van J. Bakayoko Jong PSV 2-0
59' Wissel Jong PSV Wissel M. Nassoh voor D. Sealy Jong PSV
59' Wissel Jong PSV Wissel E. Matuta voor M. Tielemans Jong PSV
63' Wissel Jong AZ Wissel F. de Jong voor I. Griffith Jong AZ
63' Wissel Jong AZ Wissel M. van Brederode voor R. Sedláček Jong AZ
63' Wissel Jong AZ Wissel N. Koster voor R. Kewal Jong AZ
74' Wissel Jong AZ Wissel B. Franken voor Z. Buurmeester Jong AZ
78' Wissel Jong PSV Wissel C. Touré voor J. Bakayoko Jong PSV
78' Wissel Jong PSV Wissel F. Leysen voor Y. Bahadır Jong PSV
89' Wissel Jong PSV Wissel S. Colyn voor M. Romero Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Jong AZ
Opstellingen Jong PSV - Jong AZ
De opstellingen van Jong PSV en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Jong PSV - Jong AZ

Jong PSV en Jong AZ treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 19 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 4
Winst Jong AZ 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 16e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 7e plaats.