Nabeschouwing Jong PSV - TOP Oss (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong PSV het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - TOP Oss (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Jong PSV en TOP Oss geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Seelt zette TOP Oss op een 0-1 voorsprong in de 25e minuut van de wedstrijd. Jong PSV kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Tielemans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette J. Bakayoko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong PSV de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor TOP Oss nadat R. Stuy van den Herik in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Jong PSV - TOP Oss 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Eigen doelpunt TOP Oss Eigen doelpunt J. Seelt TOP Oss 0-1
34' Wissel Jong PSV Wissel E. Matuta voor D. Timan Jong PSV
46' Wissel Jong PSV Wissel J. Bakayoko voor C. Toure Jong PSV
46' Wissel Jong PSV Wissel I. Saibari voor S. Colyn Jong PSV
53' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Tielemans met assist van M. Kjolo Jong PSV 1-1
58' Wissel TOP Oss Wissel G. Damen voor L. Kaak TOP Oss
58' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor H. Dogan TOP Oss
63' Wissel Jong PSV Wissel N. Markelo voor Y. Bahadir Jong PSV
70' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. van Eijma TOP Oss
73' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van M. Kjolo Jong PSV 2-1
77' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. J. Sanches TOP Oss
83' Wissel TOP Oss Wissel J. Margaritha voor S. Sylla TOP Oss
89' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Tielemans Jong PSV
90' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Stuy van den Herik TOP Oss 2-2
93' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor J. Mathieu TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - TOP Oss
Opstellingen Jong PSV - TOP Oss
De opstellingen van Jong PSV en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Ruud van Nistelrooy
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing Jong PSV - TOP Oss

Jong PSV en TOP Oss treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 3 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is TOP Oss favoriet. 7 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Jong PSV. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 6
Winst TOP Oss 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 12e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 19e plaats.