Nabeschouwing Jong Utrecht - ADO Den Haag (1-4) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 6 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het maandag 6 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - ADO Den Haag (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-4 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van G. Çulhacı zette ADO Den Haag op een 0-1 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van Y. Ikeshita zorgde ervoor dat ADO Den Haag op 0-2 kwam te staan in de 15e minuut. In de 51e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee T. Verheydt zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ADO Den Haag geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Ćatić. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist M. Mallahi namens Jong Utrecht de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clay Ruperti en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE Jong Utrecht - ADO Den Haag 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt G. Çulhacı ADO Den Haag 0-1
15' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt Y. Ikeshita ADO Den Haag 0-2
35' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Steijn ADO Den Haag
46' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor R. Huizing Jong Utrecht
46' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Rijks voor A. Sellouf ADO Den Haag
46' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Lottin voor D. van den Berg Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel E. Elia voor S. Bourard Jong Utrecht
51' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt ADO Den Haag 0-3
56' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor E. Maddy Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Kluivert voor J. Mukeh Jong Utrecht
64' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Ćatić voor R. Kishna ADO Den Haag
74' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Azrak voor O. Boussaid Jong Utrecht
77' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Ćatić met assist van B. Kemper ADO Den Haag 0-4
79' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt M. Mallahi met assist van Y. Ikeshita Jong Utrecht 1-4
83' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor T. Verheydt ADO Den Haag
83' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor S. Steijn ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - ADO Den Haag
Opstellingen Jong Utrecht - ADO Den Haag
De opstellingen van Jong Utrecht en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.