Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Eindhoven (0-6) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Eindhoven (0-6)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 0-6 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Amevor, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. van der Sande op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee B. De Keersmaecker zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Eindhoven geen gas terug, waardoor in de 30e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. van der Sande. De 0-5 voor FC Eindhoven volgde even later in de 65e minuut nadat J. Dahlhaus namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van FC Eindhoven speler V. Vermeulen, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesse Rozendal bij een 0-6 eindstand in het voordeel van FC Eindhoven, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Jong Utrecht - FC Eindhoven 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt M. Amevor met assist van J. Sleegers FC Eindhoven 0-1
15' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. van der Sande met assist van J. Sleegers FC Eindhoven 0-2
16' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor N. Venema Jong Utrecht
24' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt B. De Keersmaecker met assist van V. Vermeulen FC Eindhoven 0-3
30' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. van der Sande met assist van J. Sleegers FC Eindhoven 0-4
46' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Rijks voor E. Maddy Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Sellouf voor O. Alou Jong Utrecht
64' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Hernandez voor J. Sleegers FC Eindhoven
64' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Dahlhaus voor B. Racz FC Eindhoven
65' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Dahlhaus met assist van B. De Keersmaecker FC Eindhoven 0-5
69' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor J. van der Sande FC Eindhoven
69' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor J. van Son FC Eindhoven
73' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Barjiji voor K. van den Hoek Jong Utrecht
73' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor N. Venema Jong Utrecht
76' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Huybers voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
83' Wissel Jong Utrecht Wissel I. Bonsu voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
86' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt V. Vermeulen FC Eindhoven 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Eindhoven
Opstellingen Jong Utrecht - FC Eindhoven
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Darije Kalezić
Coach Rob Penders
Voorbeschouwing Jong Utrecht - FC Eindhoven

Jong Utrecht en FC Eindhoven treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is FC Eindhoven favoriet. 5 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst FC Eindhoven 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 10e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 6e plaats.