Nabeschouwing Jong Utrecht - NAC Breda (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 4 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het maandag 4 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - NAC Breda (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 1-0 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door P. Almqvist, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Jong Utrecht dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Hensgens, waardoor Jong Utrecht de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Jong Utrecht - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Y. Azzagari NAC Breda
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Kluivert voor S. Mokono Jong Utrecht
58' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Hilterman NAC Breda
59' Wissel NAC Breda Wissel M. Bilate voor J. Hilterman NAC Breda
61' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor W. Cagro NAC Breda
66' Wissel NAC Breda Wissel N. Bannis voor E. Banzuzi NAC Breda
71' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor T. St. Jago Jong Utrecht
76' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. de Rooij NAC Breda
83' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor R. R. Shein Jong Utrecht
84' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Lottin voor A. Zagre Jong Utrecht
84' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor Y. Azzagari NAC Breda
90' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt P. Almqvist met assist van J. Eersteling Jong Utrecht 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - NAC Breda
Opstellingen Jong Utrecht - NAC Breda
De opstellingen van Jong Utrecht en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - NAC Breda

Jong Utrecht en NAC Breda treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 19 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 4 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong Utrecht. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 0
Winst NAC Breda 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 19e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 9e plaats.