Nabeschouwing MVV Maastricht - ADO Den Haag (2-6) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt MVV Maastricht het vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - ADO Den Haag (2-6)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-6 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. ADO Den Haag kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Steijn. ADO Den Haag vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Steijn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee S. Bourard zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ADO Den Haag geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Verheydt. Na 64 minuten wist MVV Maastricht eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van O. Dzepar bracht het de achterstand terug tot 1-4. In de 73e minuut was het V. Besuijen van ADO Den Haag wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van ADO Den Haag viel in de 80e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van V. Besuijen. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door MVV Maastricht. Het was M. Remans die in de 90e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal bij een 2-6 eindstand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE MVV Maastricht - ADO Den Haag 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn ADO Den Haag 0-1
9' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn met assist van A. Catic ADO Den Haag 0-2
25' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor A. Delferriere MVV Maastricht
25' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Verheydt ADO Den Haag
34' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Bourard ADO Den Haag 0-3
46' Wissel MVV Maastricht Wissel O. Dzepar voor R. Alberg MVV Maastricht
46' Wissel MVV Maastricht Wissel S. Libert voor T. Zeegers MVV Maastricht
55' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Kleinen MVV Maastricht
58' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van B. Kemper ADO Den Haag 0-4
64' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt O. Dzepar met assist van M. Ntelo MVV Maastricht 1-4
67' Wissel MVV Maastricht Wissel A. Mami voor M. Kleinen MVV Maastricht
67' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor S. Steijn ADO Den Haag
73' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt V. Besuijen met assist van J. Amofa ADO Den Haag 1-5
74' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Aziz voor M. Ntelo MVV Maastricht
80' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt V. Besuijen ADO Den Haag 1-6
90' Penalty MVV Maastricht Penalty M. Remans MVV Maastricht 2-6
92' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor T. Verheydt ADO Den Haag
92' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor S. Bourard ADO Den Haag
92' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor A. Catic ADO Den Haag
92' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor J. Amofa ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - ADO Den Haag
Opstellingen MVV Maastricht - ADO Den Haag
De opstellingen van MVV Maastricht en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.