Nabeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport (3-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 20 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt MVV Maastricht het vrijdag 20 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 3-2 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Ntelo, waarmee MVV Maastricht met 1-0 de leiding nam. MVV Maastricht vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ntelo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist Helmond Sport de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Goselink.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Goselink de 2-2 maakte voor Helmond Sport. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk MVV Maastricht dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Ntelo de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Hensgens en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van MVV Maastricht.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Helmond Sport
Goals
3
2
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
80
92
Gevaarlijke aanvallen
39
48
Passes
312
557
Overtredingen
15
7
Buitenspel
3
0
Corners
8
8
Wissels
4
3
LIVE MVV Maastricht - Helmond Sport 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Ntelo met assist van S. Blummel MVV Maastricht 1-0
19' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Ntelo MVV Maastricht 2-0
36' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Goselink met assist van D. van der Sluys Helmond Sport 2-1
41' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Bosiers Helmond Sport
48' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Zeegers voor T. van Bommel MVV Maastricht
56' Wissel Helmond Sport Wissel K. Lont voor G. Bosiers Helmond Sport
56' Wissel Helmond Sport Wissel D. Seys voor J. Houttequiet Helmond Sport
67' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Kalala voor M. Aziz MVV Maastricht
68' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van der Meer Helmond Sport
70' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Goselink met assist van D. Seys Helmond Sport 2-2
76' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Ntelo met assist van M. Keulen MVV Maastricht 3-2
81' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Ntelo MVV Maastricht
83' Wissel Helmond Sport Wissel P. Fosu-Mensah voor J. Lion Helmond Sport
90' Wissel MVV Maastricht Wissel K. Bosing voor M. Kleinen MVV Maastricht
90' Wissel MVV Maastricht Wissel A. Mami voor M. Ntelo MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Helmond Sport
Opstellingen MVV Maastricht - Helmond Sport

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport

MVV Maastricht en Helmond Sport treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 22 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 11 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor MVV Maastricht. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 9
Winst Helmond Sport 11
Gelijkspel 12
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 10e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
MVV Maastricht - Helmond Sport Opstelling MVV Maastricht Opstelling Helmond Sport Live MVV Maastricht - Helmond Sport Live MVV Maastricht - Helmond Sport kijken MVV Maastricht - Helmond Sport kijken Live MVV Maastricht - Helmond Sport stream MVV Maastricht - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport Uitslag MVV Maastricht - Helmond Sport Statistieken MVV Maastricht - Helmond Sport Eerste Divisie 2021/2022 MVV Maastricht - Helmond Sport wedden MVV Maastricht - Helmond Sport gokken MVV Maastricht - Helmond Sport Unibet