Nabeschouwing NAC Breda - De Graafschap (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 11 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - De Graafschap (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 2-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. van de Pavert zette NAC Breda op een 1-0 voorsprong in de 5e minuut van de wedstrijd. NAC Breda vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Seuntjens op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor NAC Breda.

LIVE NAC Breda - De Graafschap 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Eigen doelpunt NAC Breda Eigen doelpunt T. van de Pavert NAC Breda 1-0
9' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Van Heertum De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel D. Haen voor M. Kaandorp De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel M. Hilderink voor J. Van Heertum De Graafschap
58' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Fortes De Graafschap
64' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor S. Hendriks De Graafschap
72' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor G. Siereveld NAC Breda
74' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens NAC Breda 2-0
76' Wissel De Graafschap Wissel D. Verbeek voor P. Brittijn De Graafschap
82' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor J. Hilterman NAC Breda
82' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor K. de Rooij NAC Breda
85' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor D. Verbeek De Graafschap
92' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Seuntjens NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - De Graafschap
Opstellingen NAC Breda - De Graafschap
De opstellingen van NAC Breda en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - De Graafschap

NAC Breda en De Graafschap treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 20 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 4 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor NAC Breda. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 2
Winst De Graafschap 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 9e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 7e plaats.