Nabeschouwing NAC Breda - Excelsior (4-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Excelsior (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 4-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door T. Haye, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. Excelsior kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Duku, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van R. el Yaakoubi kwam NAC Breda in de 71e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor NAC Breda vergroot nadat R. Seuntjens de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist K. de Rooij namens NAC Breda de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie bij een 4-1 eindstand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE NAC Breda - Excelsior 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor O. Velanas NAC Breda
35' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Haye NAC Breda
46' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor S. Nieuwpoort Excelsior
46' Doelpunt NAC Breda Doelpunt T. Haye NAC Breda 1-0
46' Wissel Excelsior Wissel J. Eijgenraam voor M. Chacon Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor J. Baas Excelsior
61' Wissel Excelsior Wissel N. Dundas voor A. Aberkane Excelsior
63' Wissel NAC Breda Wissel K. de Rooij voor P. Kestens NAC Breda
64' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Duku Excelsior 1-1
71' Eigen doelpunt NAC Breda Eigen doelpunt R. el Yaakoubi NAC Breda 2-1
78' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor R. Niemeijer Excelsior
78' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor J. Antonia NAC Breda
78' Wissel NAC Breda Wissel S. Agougil voor Y. Azzagari NAC Breda
85' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van B. van Schuppen NAC Breda 3-1
87' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. de Rooij met assist van B. van Schuppen NAC Breda 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Excelsior
Opstellingen NAC Breda - Excelsior
De opstellingen van NAC Breda en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.