Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (1-0) || Eerste Divisie

Zaterdag 27 november 2021 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie neemt NAC Breda het zaterdag 27 november 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 1-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door M. Adilehou, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Nagtegaal, waardoor NAC Breda de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Helmond Sport
Goals
1
0
Balbezit
66%
34%
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
126
94
Gevaarlijke aanvallen
67
47
Passes
619
304
Overtredingen
6
7
Buitenspel
4
3
Corners
8
5
Wissels
4
3
LIVE NAC Breda - Helmond Sport 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Wissel Helmond Sport Wissel P. Fosu-Mensah voor K. Bukusu Helmond Sport
46' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor B. van Schuppen NAC Breda
59' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor J. Antonia NAC Breda
60' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor W. Cagro NAC Breda
67' Wissel Helmond Sport Wissel A. Van Keilegom voor J. Dolet Helmond Sport
85' Wissel NAC Breda Wissel M. Adilehou voor M. Maria NAC Breda
85' Wissel Helmond Sport Wissel B. Van Hove voor J. Houttequiet Helmond Sport
89' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Adilehou met assist van T. Haye NAC Breda 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Helmond Sport
Opstellingen NAC Breda - Helmond Sport
De opstellingen van NAC Breda en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Edwin de Graaf
Basiselftal NAC Breda
# Speler Pos.
1 Nick Olij K
21 Moreno Rutten V
5 Michaël Maria V
20 Dion Malone V
17 Danny Bakker V
33 Thom Haye M
35 Boris van Schuppen M
47 Welat Cagro M
77 Jarchinio Antonia M
7 Kaj de Rooij M
10 Ralf Seuntjens A
Formatie 4-2-3-1
Coach Wil Boessen
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
22 Ahmed Azmi K
21 Robin Mantel K
17 Bryan Albert van Hove V
2 Ilias Breugelmans V
20 Paul Fosu-Mensah V
10 Arno Van Keilegom A
Voorbeschouwing NAC Breda - Helmond Sport

NAC Breda en Helmond Sport treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 4
Winst Helmond Sport 1
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 13e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
NAC Breda - Helmond Sport Opstelling NAC Breda Opstelling Helmond Sport Live NAC Breda - Helmond Sport Live NAC Breda - Helmond Sport kijken NAC Breda - Helmond Sport kijken Live NAC Breda - Helmond Sport stream NAC Breda - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport Uitslag NAC Breda - Helmond Sport Statistieken NAC Breda - Helmond Sport Eerste Divisie 2021/2022 NAC Breda - Helmond Sport wedden NAC Breda - Helmond Sport gokken NAC Breda - Helmond Sport Unibet