Nabeschouwing NAC Breda - Jong PSV (3-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 25 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 25 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Jong PSV (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 3-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Antonisse, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Bannis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette R. Seuntjens zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor NAC Breda vergroot nadat K. de Rooij de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor NAC Breda.

LIVE NAC Breda - Jong PSV 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Antonisse met assist van M. Nassoh Jong PSV 0-1
28' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Seuntjens NAC Breda
30' Doelpunt NAC Breda Doelpunt N. Bannis met assist van W. Cagro NAC Breda 1-1
30' Wissel NAC Breda Wissel R. Ligeon voor S. Agougil NAC Breda
48' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor L. Felipe Jong PSV
60' Wissel Jong PSV Wissel L. Comenencia voor L. Felipe Jong PSV
60' Wissel Jong PSV Wissel D. Sealy voor J. Antonisse Jong PSV
69' Wissel Jong PSV Wissel C. Toure voor I. Babadi Jong PSV
71' Wissel NAC Breda Wissel K. de Rooij voor P. Kestens NAC Breda
71' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor N. Bannis NAC Breda
79' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van D. Malone NAC Breda 2-1
81' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor J. Hilterman NAC Breda
86' Wissel Jong PSV Wissel Y. Bahadir voor N. Thomas Jong PSV
90' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. de Rooij met assist van B. van Schuppen NAC Breda 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Jong PSV
Opstellingen NAC Breda - Jong PSV
De opstellingen van NAC Breda en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.