Nabeschouwing Roda JC - ADO Den Haag (5-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Roda JC het vrijdag 21 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - ADO Den Haag (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 5-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Bouchouari, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van X. Emmers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Roda JC Kerkrade, waarmee D. Vente zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Roda JC Kerkrade geen gas terug, waardoor in de 71e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Pflucke. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Roda JC Kerkrade. Deze werd gescoord door J. Mpie in de 85e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Roda JC.

LIVE Roda JC - ADO Den Haag 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Bouchouari met assist van X. Emmers Roda JC Kerkrade 1-0
46' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Verheydt voor S. Bourard ADO Den Haag
47' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt X. Emmers met assist van P. Pflucke Roda JC Kerkrade 2-0
53' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente Roda JC Kerkrade 3-0
59' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Klaasen voor N. Vossebelt Roda JC Kerkrade
63' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor C. Seedorf ADO Den Haag
66' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor S. Marzo Roda JC Kerkrade
71' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt P. Pflucke met assist van X. Emmers Roda JC Kerkrade 4-0
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Mpie voor D. Vente Roda JC Kerkrade
78' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor V. Besuijen ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor E. Elia ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor H. Matthys ADO Den Haag
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Muringen voor S. Marzo Roda JC Kerkrade
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Altman voor X. Emmers Roda JC Kerkrade
85' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt J. Mpie met assist van P. Pflucke Roda JC Kerkrade 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - ADO Den Haag
Opstellingen Roda JC - ADO Den Haag
De opstellingen van Roda JC en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.