Nabeschouwing Roda JC - Jong PSV (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 15 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Roda JC het vrijdag 15 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Jong PSV (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Roda JC en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. De Boer zette Jong PSV op een 0-1 voorsprong in de 9e minuut van de wedstrijd. Roda JC Kerkrade kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Vossebelt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette X. Emmers zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Jong PSV nadat D. Sealy in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Roda JC - Jong PSV 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt Jong PSV Eigen doelpunt R. De Boer Jong PSV 0-1
25' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt N. Vossebelt met assist van D. Vente Roda JC Kerkrade 1-1
63' Wissel Jong PSV Wissel D. Sealy voor I. Saibari Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel E. van de Blaak voor J. Seelt Jong PSV
66' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
69' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Emmers voor N. Vossebelt Roda JC Kerkrade
71' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt X. Emmers met assist van D. Vente Roda JC Kerkrade 2-1
73' Wissel Jong PSV Wissel M. Nassoh voor J. Bakayoko Jong PSV
73' Wissel Jong PSV Wissel Y. Bahadir voor L. Felipe Jong PSV
81' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor N. Markelo Jong PSV
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Jubitana voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
87' Wissel Jong PSV Wissel S. Colyn voor C. Toure Jong PSV
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Vijgen voor D. Vente Roda JC Kerkrade
94' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Sealy met assist van M. Kjolo Jong PSV 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Jong PSV
Opstellingen Roda JC - Jong PSV
De opstellingen van Roda JC en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.