Nabeschouwing TOP Oss - De Graafschap (0-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - De Graafschap (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 0-3 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door J. Opoku, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Haen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was D. Haen van De Graafschap die de 0-3 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Bos, waardoor De Graafschap dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - De Graafschap 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Konings De Graafschap
54' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Opoku met assist van H. Acheffay De Graafschap 0-1
68' Wissel TOP Oss Wissel H. Dogan voor N. Fleuren TOP Oss
70' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor J. Opoku De Graafschap
71' Wissel De Graafschap Wissel D. Haen voor J. Konings De Graafschap
80' Wissel De Graafschap Wissel J. Berrio voor H. Acheffay De Graafschap
83' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor L. Kaak TOP Oss
84' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. Haen met assist van J. Berrio De Graafschap 0-2
86' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. Haen De Graafschap 0-3
90' Wissel De Graafschap Wissel E. Wenting voor G. Korte De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - De Graafschap
Opstellingen TOP Oss - De Graafschap
De opstellingen van TOP Oss en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing TOP Oss - De Graafschap

TOP Oss en De Graafschap treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 29 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 10 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor TOP Oss. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 5
Winst De Graafschap 10
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 13e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.