In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE TOP Oss - De Graafschap 0-0

Vanaf vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd TOP Oss - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 10 dagen, 59 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - De Graafschap
Opstellingen TOP Oss - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing TOP Oss - De Graafschap

TOP Oss en De Graafschap treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 29 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 10 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor TOP Oss. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 5
Winst De Graafschap 10
Gelijkspel 5
Totaal 20
Tags
TOP Oss - De Graafschap Opstelling TOP Oss Opstelling De Graafschap Live TOP Oss - De Graafschap Live TOP Oss - De Graafschap kijken TOP Oss - De Graafschap kijken Live TOP Oss - De Graafschap stream TOP Oss - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - De Graafschap Uitslag TOP Oss - De Graafschap Statistieken TOP Oss - De Graafschap Eerste Divisie 2021/2022 TOP Oss - De Graafschap wedden TOP Oss - De Graafschap gokken TOP Oss - De Graafschap Unibet