In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 3-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Margaret, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. TOP Oss vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Mathieu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van TOP Oss, waarmee K. Tejan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor TOP Oss dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - FC Dordrecht
Goals
3
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
19
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
107
112
Gevaarlijke aanvallen
62
76
Passes
330
514
Overtredingen
13
11
Buitenspel
3
1
Corners
7
6
Wissels
3
5
LIVE TOP Oss - FC Dordrecht 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Margaret TOP Oss 1-0
30' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
36' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Van Huizen FC Dordrecht
54' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Mathieu met assist van K. Tejan TOP Oss 2-0
66' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Suray voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
66' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor Pascu FC Dordrecht
67' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Hobbel voor R. Mannes FC Dordrecht
69' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. Miceli FC Dordrecht
77' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Hobbel FC Dordrecht
80' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van J. J. Sanches TOP Oss 3-0
80' Wissel TOP Oss Wissel J. Margaritha voor J. Mathieu TOP Oss
81' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Donkor voor E. Biberoglu FC Dordrecht
82' Wissel FC Dordrecht Wissel S. NDiaye voor J. van den Avert FC Dordrecht
83' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor N. Abdat TOP Oss
86' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor K. Tejan TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Dordrecht
Opstellingen TOP Oss - FC Dordrecht
De opstellingen van TOP Oss en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bob Peeters
Formatie 4-3-1-2
Coach Michele Santoni
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht

TOP Oss en FC Dordrecht treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 11 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor TOP Oss. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 8
Winst FC Dordrecht 11
Gelijkspel 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 7e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - FC Dordrecht Opstelling TOP Oss Opstelling FC Dordrecht Live TOP Oss - FC Dordrecht Live TOP Oss - FC Dordrecht kijken TOP Oss - FC Dordrecht kijken Live TOP Oss - FC Dordrecht stream TOP Oss - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht Uitslag TOP Oss - FC Dordrecht Statistieken TOP Oss - FC Dordrecht Eerste Divisie 2021/2022 TOP Oss - FC Dordrecht wedden TOP Oss - FC Dordrecht gokken TOP Oss - FC Dordrecht Unibet