Nabeschouwing TOP Oss - MVV Maastricht (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 6 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - MVV Maastricht (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 0-1 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. MVV Maastricht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Keulen. In het restant van de wedstrijd was het met name TOP Oss dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van MVV Maastricht.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - MVV Maastricht
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
12
2
Aanvallen
98
93
Gevaarlijke aanvallen
49
37
Passes
529
355
Overtredingen
10
7
Buitenspel
4
0
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE TOP Oss - MVV Maastricht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Keulen met assist van S. Blummel MVV Maastricht 0-1
50' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor K. Tejan TOP Oss
50' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor R. Zeegers MVV Maastricht
60' Wissel MVV Maastricht Wissel R. Alberg voor M. Ntelo MVV Maastricht
65' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor G. Buttner TOP Oss
72' Wissel MVV Maastricht Wissel T. van Bommel voor S. Blummel MVV Maastricht
72' Wissel TOP Oss Wissel G. Damen voor I. Pata TOP Oss
89' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor T. Lake MVV Maastricht
89' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
89' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Margaritha TOP Oss
89' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor T. Zeegers MVV Maastricht
91' Wissel MVV Maastricht Wissel E. Yegen voor T. Lake MVV Maastricht
92' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Waem MVV Maastricht
94' Wissel TOP Oss Wissel M. Maletic voor J. J. Sanches TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - MVV Maastricht
Opstellingen TOP Oss - MVV Maastricht
De opstellingen van TOP Oss en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bob Peeters
Formatie 4-2-3-1
Coach Maurice Verberne
Basiselftal MVV Maastricht
# Speler Pos.
12 Romain Matthys K
32 Tim Zeegers V
2 Rico Zeegers V
15 Matteo Waem V
27 Mitchel Keulen V
31 Marco Kleinen M
8 Nicky Souren M
7 Sven Blummel M
22 Orhan Džepar M
26 Toshio Lake M
20 Mitchy Ntelo A
Voorbeschouwing TOP Oss - MVV Maastricht

TOP Oss en MVV Maastricht treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en MVV Maastricht in de Eerste Divisie vond plaats op 3 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is MVV Maastricht favoriet. 13 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor TOP Oss. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 10
Winst MVV Maastricht 13
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 14e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - MVV Maastricht Opstelling TOP Oss Opstelling MVV Maastricht Live TOP Oss - MVV Maastricht Live TOP Oss - MVV Maastricht kijken TOP Oss - MVV Maastricht kijken Live TOP Oss - MVV Maastricht stream TOP Oss - MVV Maastricht Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - MVV Maastricht Uitslag TOP Oss - MVV Maastricht Statistieken TOP Oss - MVV Maastricht Eerste Divisie 2021/2022 TOP Oss - MVV Maastricht wedden TOP Oss - MVV Maastricht gokken TOP Oss - MVV Maastricht Unibet