Nabeschouwing TOP Oss - NAC Breda (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het zaterdag 30 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - NAC Breda (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 1-3 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. R. Seuntjens maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee NAC Breda vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. NAC Breda vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. van Schuppen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist TOP Oss de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Tejan.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor NAC Breda vergroot nadat Y. Azzagari de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor NAC Breda.

LIVE TOP Oss - NAC Breda 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty NAC Breda Penalty R. Seuntjens NAC Breda 0-1
19' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. van Schuppen met assist van T. Haye NAC Breda 0-2
45' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van R. Stuy van den Herik TOP Oss 1-2
46' Wissel NAC Breda Wissel M. Rutten voor R. Ligeon NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel J. Antonia voor P. Kestens NAC Breda
59' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Malone NAC Breda
59' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Mathieu TOP Oss
68' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Y. Azzagari met assist van T. Haye NAC Breda 1-3
73' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor K. de Rooij NAC Breda
73' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor S. Sylla TOP Oss
83' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor H. Dogan TOP Oss
86' Wissel NAC Breda Wissel O. Velanas voor B. van Schuppen NAC Breda
86' Wissel NAC Breda Wissel J. Mashart voor M. Maria NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - NAC Breda
Opstellingen TOP Oss - NAC Breda
De opstellingen van TOP Oss en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.