Voorbeschouwing VVV Venlo - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt VVV Venlo het vrijdag 22 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de VVV Venlo - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE VVV Venlo - De Graafschap 0-0

Vanaf vrijdag 22 oktober 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd VVV Venlo - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 8 uur, 45 minuten en 44 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - De Graafschap
Opstellingen VVV Venlo - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing VVV Venlo - De Graafschap

VVV Venlo en De Graafschap treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 3 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 5 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor VVV Venlo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 4
Winst De Graafschap 5
Gelijkspel 1
Totaal 10
Tags
VVV Venlo - De Graafschap Opstelling VVV Venlo Opstelling De Graafschap Live VVV Venlo - De Graafschap Live VVV Venlo - De Graafschap kijken VVV Venlo - De Graafschap kijken Live VVV Venlo - De Graafschap stream VVV Venlo - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - De Graafschap Uitslag VVV Venlo - De Graafschap Statistieken VVV Venlo - De Graafschap Eerste Divisie 2021/2022 VVV Venlo - De Graafschap wedden VVV Venlo - De Graafschap gokken VVV Venlo - De Graafschap Unibet