Nabeschouwing VVV Venlo - Excelsior (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 29 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het vrijdag 29 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Excelsior (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen VVV Venlo en Excelsior geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door J. Schroijen, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Braken op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Excelsior de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Driouech.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Excelsior nadat M. Azarkan in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE VVV Venlo - Excelsior 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Pachonik VVV-Venlo
34' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor S. Horemans Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel A. Aberkane voor S. Horemans Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor S. Nieuwpoort Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel B. Ormonde-Ottewill voor N. Tjoe a On Excelsior
49' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Schroijen met assist van C. Johansson VVV-Venlo 1-0
52' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Braken VVV-Venlo
52' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. Chacon Excelsior
70' Wissel Excelsior Wissel K. Goudmijn voor M. Chacon Excelsior
72' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Braken met assist van S. Janssen VVV-Venlo 2-0
78' Wissel VVV-Venlo Wissel M. van Rooijen voor N. Venema VVV-Venlo
80' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor J. Baas Excelsior
83' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor VVV-Venlo
83' Doelpunt Excelsior Doelpunt C. Driouech Excelsior 2-1
83' Wissel VVV-Venlo Wissel N. Munsters voor R. El Azrak VVV-Venlo
87' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor C. Johansson VVV-Venlo
87' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor S. Janssen VVV-Venlo
90' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. el Yaakoubi Excelsior
93' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Azarkan Excelsior 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Excelsior
Opstellingen VVV Venlo - Excelsior
De opstellingen van VVV Venlo en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.