Nabeschouwing VVV Venlo - FC Den Bosch (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 10 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt VVV Venlo het vrijdag 10 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Den Bosch (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 2-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door R. Kuijpers, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Roemer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette B. Koglin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom, waardoor VVV Venlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Den Bosch
Goals
2
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
92
90
Gevaarlijke aanvallen
68
45
Passes
324
295
Overtredingen
7
3
Buitenspel
4
1
Corners
10
1
Wissels
4
3
LIVE VVV Venlo - FC Den Bosch 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Kuijpers voor J. Hornkamp FC Den Bosch
45' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor S. van Dijck VVV-Venlo
46' Wissel FC Den Bosch Wissel V. van den Bogert voor D. Ryan FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor S. Ahannach FC Den Bosch
56' Wissel VVV-Venlo Wissel G. Hupperts voor A. Bastiaans VVV-Venlo
57' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Sorga voor J. Schroijen VVV-Venlo
67' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Kuijpers met assist van R. Kip FC Den Bosch 0-1
72' Wissel VVV-Venlo Wissel W. Essanoussi voor C. Johansson VVV-Venlo
87' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Y. Roemer met assist van T. Pachonik VVV-Venlo 1-1
90' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. van den Bogert FC Den Bosch
90' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt B. Koglin VVV-Venlo 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Den Bosch
Opstellingen VVV Venlo - FC Den Bosch
De opstellingen van VVV Venlo en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jos Luhukay
Formatie 4-4-1-1
Coach Jack de Gier
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Den Bosch

VVV Venlo en FC Den Bosch treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 13 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl FC Den Bosch slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 11
Winst FC Den Bosch 2
Gelijkspel 1
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 7e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVV Venlo - FC Den Bosch Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Den Bosch Live VVV Venlo - FC Den Bosch Live VVV Venlo - FC Den Bosch kijken VVV Venlo - FC Den Bosch kijken Live VVV Venlo - FC Den Bosch stream VVV Venlo - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Den Bosch Uitslag VVV Venlo - FC Den Bosch Statistieken VVV Venlo - FC Den Bosch Eerste Divisie 2021/2022 VVV Venlo - FC Den Bosch wedden VVV Venlo - FC Den Bosch gokken VVV Venlo - FC Den Bosch Unibet