Nabeschouwing VVV Venlo - FC Volendam (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 4 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het vrijdag 4 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Volendam (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen VVV Venlo en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. de Boer van VVV-Venlo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 84e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor FC Volendam, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Allard Lindhout niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE VVV Venlo - FC Volendam 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor R. Sedlacek VVV-Venlo
26' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Dirks VVV-Venlo
40' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. de Boer VVV-Venlo
40' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. James FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel F. Antonucci voor O. Buur FC Volendam
58' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Deul FC Volendam
68' Wissel FC Volendam Wissel J. Vertrouwd voor D. James FC Volendam
71' Wissel FC Volendam Wissel K. Visser voor G. Oristanio FC Volendam
73' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor C. Johansson VVV-Venlo
83' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor W. Ould Chikh FC Volendam
84' Tweede gele kaart VVV-Venlo Tweede gele kaart voor K. de Boer VVV-Venlo
86' Wissel VVV-Venlo Wissel M. van Rooijen voor R. El Azrak VVV-Venlo
86' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor N. Venema VVV-Venlo
88' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Janssen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Volendam
Opstellingen VVV Venlo - FC Volendam
De opstellingen van VVV Venlo en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Jos Luhukay
Coach Wim Jonk
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Volendam

VVV Venlo en FC Volendam treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 17 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl FC Volendam slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 5
Winst FC Volendam 3
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 10e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 1e plaats.