Nabeschouwing VVV Venlo - Jong PSV (1-4) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 14 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het vrijdag 14 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Jong PSV (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 1-4 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door B. Koglin, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Bakayoko, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Jong PSV vervolgens op 1-2. Het was J. Bakayoko die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Jong PSV vergroot nadat J. Bakayoko de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist J. Bakayoko namens Jong PSV de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Evian Cantineau en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE VVV Venlo - Jong PSV 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt B. Koglin met assist van S. Janssen VVV-Venlo 1-0
29' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Da Graca VVV-Venlo
35' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van I. Saibari Jong PSV 1-1
41' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Janssen VVV-Venlo
46' Wissel Jong PSV Wissel D. Sealy voor N. Thomas Jong PSV
46' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor W. Essanoussi VVV-Venlo
52' Penalty Jong PSV Penalty J. Bakayoko Jong PSV 1-2
55' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor L. Comenencia Jong PSV
60' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor A. Bastiaans VVV-Venlo
62' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor M. Nassoh Jong PSV
68' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko Jong PSV 1-3
72' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor J. Schroijen VVV-Venlo
84' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor T. Pachonik VVV-Venlo
84' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van N. Markelo Jong PSV 1-4
89' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Sealy Jong PSV
90' Wissel Jong PSV Wissel I. Babadi voor J. Bakayoko Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Jong PSV
Opstellingen VVV Venlo - Jong PSV
De opstellingen van VVV Venlo en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Jos Luhukay
Coach Ruud van Nistelrooy
Voorbeschouwing VVV Venlo - Jong PSV

VVV Venlo en Jong PSV treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 1 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 7 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor VVV Venlo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 1
Winst Jong PSV 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 11e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 10e plaats.