Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het zondag 8 augustus 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen VVV Venlo en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Seuntjens, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Koglin, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van C. Rosler kwam VVV-Venlo in de 58e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor NAC Breda nadat B. van Schuppen in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE VVV Venlo - NAC Breda 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van J. Mashart NAC Breda 0-1
12' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Bastiaans voor S. Braken VVV-Venlo
21' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt B. Koglin VVV-Venlo 1-1
29' Wissel NAC Breda Wissel M. Adilehou voor M. Rutten NAC Breda
46' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Pachonik voor G. Hupperts VVV-Venlo
58' Eigen doelpunt VVV-Venlo Eigen doelpunt C. Rosler VVV-Venlo 2-1
59' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Post voor M. van Rooijen VVV-Venlo
59' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor J. Schroijen VVV-Venlo
62' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor D. Buffonge NAC Breda
79' Wissel NAC Breda Wissel V. Kotzebue voor C. Rosler NAC Breda
79' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor P. Kestens NAC Breda
84' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor W. Essanoussi VVV-Venlo
91' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. van Schuppen met assist van R. Seuntjens NAC Breda 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - NAC Breda
Opstellingen VVV Venlo - NAC Breda
De opstellingen van VVV Venlo en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.