In de Eerste Divisie neemt VVV Venlo het zondag 8 augustus 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda (2-2)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen VVV Venlo en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Seuntjens, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Koglin, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van C. Rosler kwam VVV-Venlo in de 58e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor NAC Breda nadat B. van Schuppen in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - NAC Breda
Goals
2
2
Balbezit
38%
62%
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
103
145
Gevaarlijke aanvallen
53
72
Passes
314
529
Overtredingen
9
14
Buitenspel
1
1
Corners
3
2
Wissels
5
4
LIVE VVV Venlo - NAC Breda 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van J. Mashart NAC Breda 0-1
12' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Bastiaans voor S. Braken VVV-Venlo
21' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt B. Koglin VVV-Venlo 1-1
29' Wissel NAC Breda Wissel M. Adilehou voor M. Rutten NAC Breda
46' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Pachonik voor G. Hupperts VVV-Venlo
58' Eigen doelpunt VVV-Venlo Eigen doelpunt C. Rosler VVV-Venlo 2-1
59' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Post voor M. van Rooijen VVV-Venlo
59' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor J. Schroijen VVV-Venlo
62' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor D. Buffonge NAC Breda
79' Wissel NAC Breda Wissel V. Kotzebue voor C. Rosler NAC Breda
79' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor P. Kestens NAC Breda
84' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor W. Essanoussi VVV-Venlo
91' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. van Schuppen met assist van R. Seuntjens NAC Breda 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - NAC Breda
Opstellingen VVV Venlo - NAC Breda
De opstellingen van VVV Venlo en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jos Luhukay
Formatie 4-2-3-1
Coach Edwin de Graaf
Basiselftal NAC Breda
# Speler Pos.
1 Nick Olij K
21 Moreno Rutten V
24 Colin Rosler V
15 Jethro Mashart V
17 Danny Bakker V
33 Thom Haye M
11 Odysseus Velanas M
18 Yassine Azzagari M
55 Darren McIntosh-Buffonge M
26 Pjotr Kestens M
10 Ralf Seuntjens A
Voorbeschouwing VVV Venlo - NAC Breda

VVV Venlo en NAC Breda treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 31 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 2
Winst NAC Breda 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVV Venlo - NAC Breda Opstelling VVV Venlo Opstelling NAC Breda Live VVV Venlo - NAC Breda Live VVV Venlo - NAC Breda kijken VVV Venlo - NAC Breda kijken Live VVV Venlo - NAC Breda stream VVV Venlo - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda Uitslag VVV Venlo - NAC Breda Statistieken VVV Venlo - NAC Breda Eerste Divisie 2021/2022 VVV Venlo - NAC Breda wedden VVV Venlo - NAC Breda gokken VVV Venlo - NAC Breda Unibet