Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Den Bosch (0-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt ADO Den Haag het zondag 14 augustus 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Den Bosch (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Ahannach, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Cordoba op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van FC Den Bosch.

LIVE ADO Den Haag - FC Den Bosch 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt A. Ahannach met assist van J. Konings FC Den Bosch 0-1
41' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt A. Cordoba met assist van A. Ahannach FC Den Bosch 0-2
46' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor D. Carlson ADO Den Haag
51' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Lejten FC Den Bosch
63' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor X. Severina ADO Den Haag
63' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor J. Wehrmann ADO Den Haag
64' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Komljenovic ADO Den Haag
79' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor A. Cordoba FC Den Bosch
81' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Rodriguez voor G. Breinburg ADO Den Haag
81' Wissel ADO Den Haag Wissel N. Owusu voor D. Hall ADO Den Haag
84' Wissel FC Den Bosch Wissel T. van Grunsven voor J. Konings FC Den Bosch
85' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Verheydt ADO Den Haag
91' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Halilovic voor D. Ryan FC Den Bosch
91' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Maas voor D. Verbeek FC Den Bosch
93' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Den Bosch
Opstellingen ADO Den Haag - FC Den Bosch
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Den Bosch

ADO Den Haag en FC Den Bosch treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is ADO Den Haag favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl FC Den Bosch slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 3
Winst FC Den Bosch 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 20e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 15e plaats.