Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong PSV (1-3) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt ADO Den Haag het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong PSV (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Nassoh, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Seelt op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Jong PSV, waarmee J. Seelt zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed T. Asante iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van ADO Den Haag werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor ADO Den Haag echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong PSV.

LIVE ADO Den Haag - Jong PSV 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van M. Tielemans Jong PSV 0-1
26' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor F. Leysen Jong PSV
42' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Seelt met assist van J. van Duiven Jong PSV 0-2
43' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Tielemans Jong PSV
46' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Seelt met assist van M. A. Doudah Jong PSV 0-3
49' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Asante met assist van M. De Waal ADO Den Haag 1-3
58' Wissel Jong PSV Wissel J. Antonisse voor D. Sealy Jong PSV
62' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. van Duiven Jong PSV
64' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
66' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor J. Zwarts ADO Den Haag
66' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Esajas voor M. De Waal ADO Den Haag
76' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Bilate voor G. Breinburg ADO Den Haag
76' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Rodriguez voor A. Absalem ADO Den Haag
79' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor F. van Breemen ADO Den Haag
83' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Kishna voor F. van Breemen ADO Den Haag
90' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor M. Nassoh Jong PSV
92' Wissel Jong PSV Wissel M. Dams voor J. van Duiven Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Jong PSV
Opstellingen ADO Den Haag - Jong PSV
De opstellingen van ADO Den Haag en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.