Nabeschouwing Almere City - FC Den Bosch (2-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Almere City het vrijdag 26 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Den Bosch (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 2-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Hilterman, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut kreeg S. van der Heijden van FC Den Bosch voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Den Bosch de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Almere City via een goal van J. Hilterman in de 90e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Almere City.

LIVE Almere City - FC Den Bosch 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Esajas Almere City
15' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. van den Bogert FC Den Bosch
28' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Hilterman met assist van H. Akujobi Almere City 1-0
32' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. van der Heijden FC Den Bosch
63' Wissel FC Den Bosch Wissel N. de Groot voor D. Ryan FC Den Bosch
74' Wissel Almere City Wissel A. Limbombe voor T. Poll Almere City
76' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van Hedel voor R. Mulders FC Den Bosch
76' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor V. van den Bogert FC Den Bosch
76' Wissel FC Den Bosch Wissel N. Moller voor A. Cordoba FC Den Bosch
81' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor M. Esajas Almere City
81' Wissel Almere City Wissel I. Alhaft voor F. Mattoir Almere City
82' Wissel Almere City Wissel N. Grootfaam voor H. Akujobi Almere City
85' Tweede gele kaart FC Den Bosch Tweede gele kaart voor S. van der Heijden FC Den Bosch
90' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Hilterman met assist van A. Limbombe Almere City 2-0
94' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van Hedel FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Den Bosch
Opstellingen Almere City - FC Den Bosch
De opstellingen van Almere City en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.