In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 28 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - TOP Oss 0-0

Vanaf vrijdag 28 oktober 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - TOP Oss volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 28 dagen, 4 uur, 6 minuten en 44 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - TOP Oss
Opstellingen De Graafschap - TOP Oss

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - TOP Oss

De Graafschap en TOP Oss treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 15 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 11
Winst TOP Oss 6
Gelijkspel 5
Totaal 22
Tags
De Graafschap - TOP Oss Opstelling De Graafschap Opstelling TOP Oss Live De Graafschap - TOP Oss Live De Graafschap - TOP Oss kijken De Graafschap - TOP Oss kijken Live De Graafschap - TOP Oss stream De Graafschap - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - TOP Oss Uitslag De Graafschap - TOP Oss Statistieken De Graafschap - TOP Oss Eerste Divisie 2022/2023 De Graafschap - TOP Oss wedden De Graafschap - TOP Oss gokken De Graafschap - TOP Oss Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .