Voorbeschouwing De Graafschap - Willem II (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 16 december 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 16 december 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Willem II 0-0

Vanaf vrijdag 16 december 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Willem II volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 maanden, 20 dagen, 9 uur, 54 minuten en 0 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Willem II
Opstellingen De Graafschap - Willem II

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Willem II

De Graafschap en Willem II treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Willem II in de Eerste Divisie vond plaats op 9 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Willem II favoriet. 1 keer wist de ploeg van De Graafschap te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor De Graafschap. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst Willem II 1
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
De Graafschap - Willem II Opstelling De Graafschap Opstelling Willem II Live De Graafschap - Willem II Live De Graafschap - Willem II kijken De Graafschap - Willem II kijken Live De Graafschap - Willem II stream De Graafschap - Willem II Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Willem II Uitslag De Graafschap - Willem II Statistieken De Graafschap - Willem II Eerste Divisie 2022/2023 De Graafschap - Willem II wedden De Graafschap - Willem II gokken De Graafschap - Willem II Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .