Nabeschouwing FC Den Bosch - PEC Zwolle (1-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 2 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt FC Den Bosch het vrijdag 2 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - PEC Zwolle (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PEC Zwolle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Huiberts. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Beelen zorgde ervoor dat FC Den Bosch op 1-1 kwam te staan in de 13e minuut. In de 85e minuut zette T. van den Belt zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PEC Zwolle de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richard Martens, waardoor PEC Zwolle dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Den Bosch - PEC Zwolle 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Huiberts met assist van J. Tutuarima PEC Zwolle 0-1
9' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
13' Eigen doelpunt FC Den Bosch Eigen doelpunt T. Beelen FC Den Bosch 1-1
16' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. van den Bogert FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel N. Moller voor A. Cordoba FC Den Bosch
46' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Caschili voor Y. Taha PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel H. Medunjanin voor J. Tutuarima PEC Zwolle
61' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Mulders FC Den Bosch
68' Wissel PEC Zwolle Wissel L. Thy voor A. Vellios PEC Zwolle
71' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van Hedel voor R. Mulders FC Den Bosch
74' Wissel FC Den Bosch Wissel E. Patoulidis voor S. van Bakel FC Den Bosch
76' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor G. Caschili PEC Zwolle
78' Wissel FC Den Bosch Wissel F. Hammouti voor D. Verbeek FC Den Bosch
80' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Van Den Berg voor L. Gorlich PEC Zwolle
80' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Chirino voor T. Mrkonjic PEC Zwolle
85' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. van den Belt met assist van D. Chirino PEC Zwolle 1-2
86' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Maas voor N. de Groot FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - PEC Zwolle
Opstellingen FC Den Bosch - PEC Zwolle
De opstellingen van FC Den Bosch en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.