Nabeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss (2-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt FC Eindhoven het vrijdag 14 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Eindhoven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Brym. FC Eindhoven vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brym op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist TOP Oss de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Lake. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want TOP Oss kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 65e minuut moest FC Eindhoven verder met een man minder, nadat C. Seedorf een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere, waardoor FC Eindhoven dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Eindhoven - TOP Oss 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Brym met assist van J. Dahlhaus FC Eindhoven 1-0
9' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor K. Leidsman TOP Oss
12' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Seedorf FC Eindhoven
34' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Brym met assist van E. Rottier FC Eindhoven 2-0
46' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor R. Margaret TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel T. Lake voor K. Leidsman TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel J. van der Sluijs voor R. van Eijma TOP Oss
46' Doelpunt TOP Oss Doelpunt T. Lake met assist van J. van der Sluijs TOP Oss 2-1
54' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor T. David TOP Oss
57' Wissel FC Eindhoven Wissel Y. Azzagari voor K. Oostenbrink FC Eindhoven
57' Wissel FC Eindhoven Wissel N. Bannis voor O. Kokcu FC Eindhoven
62' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor P. Bogaers FC Eindhoven
65' Tweede gele kaart FC Eindhoven Tweede gele kaart voor C. Seedorf FC Eindhoven
67' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor E. Rottier FC Eindhoven
71' Wissel TOP Oss Wissel T. Beekman voor M. Hilderink TOP Oss
92' Wissel FC Eindhoven Wissel D. Dorenbosch voor S. van Doorm FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - TOP Oss
Opstellingen FC Eindhoven - TOP Oss
De opstellingen van FC Eindhoven en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Rob Penders
Formatie 5-4-1
Coach Kristof Aelbrecht
Voorbeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss

FC Eindhoven en TOP Oss treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 11 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 13
Winst TOP Oss 12
Gelijkspel 7
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 4e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.