Nabeschouwing Helmond Sport - ADO Den Haag (2-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 28 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Helmond Sport het vrijdag 28 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - ADO Den Haag (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 2-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Helmond Sport kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van H. Lorentzen. ADO Den Haag kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Hall, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette M. Kaars zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Helmond Sport dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Helmond Sport - ADO Den Haag 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt H. Lorentzen met assist van M. Kaars Helmond Sport 1-0
46' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor G. Rodriguez ADO Den Haag
55' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Hall ADO Den Haag 1-1
62' Wissel ADO Den Haag Wissel M. De Waal voor R. Kishna ADO Den Haag
66' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt M. Kaars met assist van H. Lorentzen Helmond Sport 2-1
72' Wissel Helmond Sport Wissel D. Dassy voor G. Bosiers Helmond Sport
72' Wissel Helmond Sport Wissel W. Essanoussi voor A. Van Keilegom Helmond Sport
77' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Dassy Helmond Sport
77' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Esajas voor G. Breinburg ADO Den Haag
77' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Zwarts voor X. Severina ADO Den Haag
82' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Kaars Helmond Sport
82' Wissel ADO Den Haag Wissel F. van Breemen voor G. Siereveld ADO Den Haag
87' Wissel Helmond Sport Wissel J. Arias voor H. Lorentzen Helmond Sport
90' Wissel Helmond Sport Wissel R. van der Meer voor M. Kaars Helmond Sport
94' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Havekotte Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - ADO Den Haag
Opstellingen Helmond Sport - ADO Den Haag
De opstellingen van Helmond Sport en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Dirk Kuijt
Voorbeschouwing Helmond Sport - ADO Den Haag

Helmond Sport en ADO Den Haag treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en ADO Den Haag in de Eerste Divisie vond plaats op 8 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 2 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Helmond Sport. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Helmond Sport 1
Winst ADO Den Haag 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 19e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 14e plaats.