Nabeschouwing Helmond Sport - Almere City (3-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 2 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Helmond Sport het vrijdag 2 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Almere City (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 3-0 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Kaars, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Helmond Sport vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Lorentzen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Helmond Sport, waarmee M. Kaars zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Gansner, waardoor Helmond Sport dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Helmond Sport - Almere City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt M. Kaars met assist van E. Maddy Helmond Sport 1-0
38' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Van Hove Helmond Sport
46' Wissel Almere City Wissel J. Hilterman voor T. Wildeboer Almere City
46' Wissel Almere City Wissel A. Limbombe voor T. Poll Almere City
52' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt H. Lorentzen Helmond Sport 2-0
58' Wissel Almere City Wissel I. Alhaft voor F. Mattoir Almere City
58' Wissel Almere City Wissel L. Duijvestijn voor T. Receveur Almere City
71' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt M. Kaars met assist van B. van Vlerken Helmond Sport 3-0
72' Wissel Helmond Sport Wissel J. Goselink voor H. Lorentzen Helmond Sport
72' Wissel Helmond Sport Wissel M. Chacon voor E. Maddy Helmond Sport
81' Wissel Almere City Wissel J. Jacobs voor H. Akujobi Almere City
85' Wissel Helmond Sport Wissel E. Terzi voor B. Van Hove Helmond Sport
85' Wissel Helmond Sport Wissel J. Lion voor E. Lieftink Helmond Sport
92' Wissel Helmond Sport Wissel A. Van Keilegom voor M. Kaars Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Almere City
Opstellingen Helmond Sport - Almere City
De opstellingen van Helmond Sport en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Alex Pastoor
Voorbeschouwing Helmond Sport - Almere City

Helmond Sport en Almere City treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 11 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 17 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 13 winstpartijen voor Helmond Sport. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Helmond Sport 13
Winst Almere City 17
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 20e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 9e plaats.