LIVE Heracles - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 7 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Heracles het vrijdag 7 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Heracles - De Graafschap 0-0

Vanaf vrijdag 7 oktober 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Heracles - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 21 dagen, 4 uur, 21 minuten en 4 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - De Graafschap
Opstellingen Heracles - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Heracles - De Graafschap

Heracles en De Graafschap treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

Het is voor het eerst dat Heracles en De Graafschap elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Heracles - De Graafschap Opstelling Heracles Opstelling De Graafschap Live Heracles - De Graafschap Live Heracles - De Graafschap kijken Heracles - De Graafschap kijken Live Heracles - De Graafschap stream Heracles - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Heracles - De Graafschap Uitslag Heracles - De Graafschap Statistieken Heracles - De Graafschap Eerste Divisie 2022/2023 Heracles - De Graafschap wedden Heracles - De Graafschap gokken Heracles - De Graafschap Unibet