Voorbeschouwing Jong Ajax - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Maandag 22 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Ajax het maandag 22 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Jong Ajax - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Jong Ajax - De Graafschap 0-0

Vanaf maandag 22 augustus 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Jong Ajax - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 26 dagen, 10 uur, 4 minuten en 34 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - De Graafschap
Opstellingen Jong Ajax - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong Ajax - De Graafschap

Jong Ajax en De Graafschap treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 6 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 6 keer wist de ploeg van Jong Ajax te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Jong Ajax. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Ajax 4
Winst De Graafschap 6
Gelijkspel 4
Totaal 14
Tags
Jong Ajax - De Graafschap Opstelling Jong Ajax Opstelling De Graafschap Live Jong Ajax - De Graafschap Live Jong Ajax - De Graafschap kijken Jong Ajax - De Graafschap kijken Live Jong Ajax - De Graafschap stream Jong Ajax - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Jong Ajax - De Graafschap Uitslag Jong Ajax - De Graafschap Statistieken Jong Ajax - De Graafschap Eerste Divisie 2022/2023 Jong Ajax - De Graafschap wedden Jong Ajax - De Graafschap gokken Jong Ajax - De Graafschap Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .