Nabeschouwing Jong AZ - NAC Breda (4-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 7 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Jong AZ het vrijdag 7 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - NAC Breda (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 4-0 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Y. Barasi, waarmee Jong AZ met 1-0 de leiding nam. Jong AZ vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Allouch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Jong AZ, waarmee I. Griffith zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Jong AZ in de 87e minuut, nadat M. Meerdink de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Jong AZ.

LIVE Jong AZ - NAC Breda 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Jong AZ Doelpunt Y. Barasi met assist van I. Griffith Jong AZ 1-0
36' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor F. Stam Jong AZ
51' Doelpunt Jong AZ Doelpunt S. Allouch met assist van P. Koopmeiners Jong AZ 2-0
52' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor W. Goes Jong AZ
52' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. van der Sande NAC Breda
59' Wissel NAC Breda Wissel C. Herrmann voor E. Banzuzi NAC Breda
60' Doelpunt Jong AZ Doelpunt I. Griffith met assist van R. Lathouwers Jong AZ 3-0
63' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Herrmann NAC Breda
64' Wissel Jong AZ Wissel M. Meerdink voor Y. Barasi Jong AZ
64' Wissel Jong AZ Wissel L. Schouten voor P. Koopmeiners Jong AZ
68' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor J. van der Sande NAC Breda
76' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor J. Vet NAC Breda
77' Wissel Jong AZ Wissel M. Engel voor F. Stam Jong AZ
77' Wissel Jong AZ Wissel J. van Aken voor R. Lathouwers Jong AZ
78' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor O. Velanas NAC Breda
87' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Meerdink met assist van I. Griffith Jong AZ 4-0
88' Wissel Jong AZ Wissel L. Postma voor S. Dekkers Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - NAC Breda
Opstellingen Jong AZ - NAC Breda
De opstellingen van Jong AZ en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.