LIVE Jong PSV - FC Dordrecht (0-0) || Eerste Divisie

Maandag 15 augustus 2022 - 20:00 uur (12')

In de Eerste Divisie neemt Jong PSV het maandag 15 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Jong PSV Gelijk Winst FC Dordrecht
1.47x inzet 4.6x inzet 5.75x inzet
LIVE Jong PSV - FC Dordrecht 0-0 12'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Jong PSV - FC Dordrecht live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 12e minuut en de actuele stand is 0-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - FC Dordrecht
Opstellingen Jong PSV - FC Dordrecht
De opstellingen van Jong PSV en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Adil Ramzi
Basiselftal Jong PSV
# Speler Pos.
1 Kjell Peersman K
2 Ki-Jana Hoever V
4 Dennis Vos V
3 Jenson Seelt V
5 Koen Jansen V
6 Mohammed Amin Doudah V
8 Simon Colyn M
10 Mathijs Tielemans M
7 Dante Sealy A
11 Jeremy Antonisse A
9 A
Wissels Jong PSV
# Speler Pos.
16 Niek Schiks K
23 Tyrick Bodak K
15 Fedde Leysen V
22 Livano Comenencia V
24 D'Leanu Arts V
14 Mees Kreekels V
18 Isaac Babadi M
21 Jevon Simons M
20 Mohamed Nassoh M
Formatie 5-4-1
Coach Michele Santoni
Wissels FC Dordrecht
# Speler Pos.
31 Trevor Doornbusch K
13 Tijn Baltussen K
3 Dewon Koswal V
25 Sefik Abali V
8 Benjamin Reemst M
23 Sergio Tremour A
19 Pepijn Doesburg A
Voorbeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht

Jong PSV en FC Dordrecht treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 6 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl FC Dordrecht slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 7
Winst FC Dordrecht 5
Gelijkspel 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 11e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong PSV - FC Dordrecht Opstelling Jong PSV Opstelling FC Dordrecht Live Jong PSV - FC Dordrecht Live Jong PSV - FC Dordrecht kijken Jong PSV - FC Dordrecht kijken Live Jong PSV - FC Dordrecht stream Jong PSV - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht Uitslag Jong PSV - FC Dordrecht Statistieken Jong PSV - FC Dordrecht Eerste Divisie 2022/2023 Jong PSV - FC Dordrecht wedden Jong PSV - FC Dordrecht gokken Jong PSV - FC Dordrecht Unibet