Nabeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport (2-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 9 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Jong Utrecht het vrijdag 9 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Y. Ikeshita, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Jong Utrecht opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het A. Lottin die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Jong Utrecht.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht.

LIVE Jong Utrecht - Helmond Sport 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Chacon Helmond Sport
47' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Y. Ikeshita Jong Utrecht 1-0
58' Wissel Helmond Sport Wissel W. Essanoussi voor P. van Ooijen Helmond Sport
58' Wissel Helmond Sport Wissel J. Goselink voor H. Lorentzen Helmond Sport
63' Wissel Jong Utrecht Wissel Y. Leliendal voor A. Zagre Jong Utrecht
70' Wissel Helmond Sport Wissel G. Bosiers voor E. Lieftink Helmond Sport
70' Wissel Helmond Sport Wissel M. Scholten voor E. Maddy Helmond Sport
75' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Felicia voor D. Fernandes Sanches Jong Utrecht
86' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt A. Lottin met assist van J. Eersteling Jong Utrecht 2-0
93' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Van Hove Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Helmond Sport
Opstellingen Jong Utrecht - Helmond Sport
De opstellingen van Jong Utrecht en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport

Jong Utrecht en Helmond Sport treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 7 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Jong Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 4
Winst Helmond Sport 3
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 17e plaats.