Nabeschouwing Jong Utrecht - Willem II (0-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Maandag 29 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Jong Utrecht het maandag 29 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Willem II (0-0)

De Eerste Divisie 2022/2023 wedstrijd tussen Jong Utrecht en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Willem II, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Perez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Jong Utrecht - Willem II 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Vertrouwd voor A. Zagre Jong Utrecht
46' Wissel Willem II Wissel N. Doodeman voor J. Bokila Willem II
49' Gele kaart Willem II Gele kaart voor L. Woudenberg Willem II
63' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor J. Rawlins Jong Utrecht
64' Wissel Jong Utrecht Wissel Y. Ikeshita voor T. Booth Jong Utrecht
73' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Felicia voor A. Lottin Jong Utrecht
80' Wissel Willem II Wissel T. Lesquoy voor L. Woudenberg Willem II
80' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor M. Svensson Willem II
81' Wissel Jong Utrecht Wissel Y. Leliendal voor C. Mamengi Jong Utrecht
85' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor G. Felicia Jong Utrecht
85' Gele kaart Willem II Gele kaart voor W. Dammers Willem II
85' Gele kaart Willem II Gele kaart voor T. Lesquoy Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Willem II
Opstellingen Jong Utrecht - Willem II
De opstellingen van Jong Utrecht en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Darije Kalezić
Coach Kevin Hofland
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Willem II

Jong Utrecht en Willem II treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en Willem II elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Jong Utrecht 0
Winst Willem II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 10e plaats.