Voorbeschouwing MVV Maastricht - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 6 januari 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt MVV Maastricht het vrijdag 6 januari 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE MVV Maastricht - De Graafschap 0-0

Vanaf vrijdag 6 januari 2023 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd MVV Maastricht - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 11 dagen, 22 uur, 43 minuten en 9 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - De Graafschap
Opstellingen MVV Maastricht - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing MVV Maastricht - De Graafschap

MVV Maastricht en De Graafschap treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 18 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor MVV Maastricht. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 12 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor MVV Maastricht. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 7
Winst De Graafschap 12
Gelijkspel 3
Totaal 22
Tags
MVV Maastricht - De Graafschap Opstelling MVV Maastricht Opstelling De Graafschap Live MVV Maastricht - De Graafschap Live MVV Maastricht - De Graafschap kijken MVV Maastricht - De Graafschap kijken Live MVV Maastricht - De Graafschap stream MVV Maastricht - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - De Graafschap Uitslag MVV Maastricht - De Graafschap Statistieken MVV Maastricht - De Graafschap Eerste Divisie 2022/2023 MVV Maastricht - De Graafschap wedden MVV Maastricht - De Graafschap gokken MVV Maastricht - De Graafschap Unibet