Nabeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport (4-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 4 november 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt MVV Maastricht het vrijdag 4 november 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 4-0 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door R. van Bommel, waarmee MVV Maastricht met 1-0 de leiding nam. MVV Maastricht vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Souren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van H. Lorentzen zorgde ervoor dat MVV Maastricht in de 51e minuut op 3-0 kwam te staan.

Na 85 minuten was het R. van der Meer die de bal in eigen doel werkte, waardoor MVV Maastricht op 4-0 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor MVV Maastricht.

LIVE MVV Maastricht - Helmond Sport 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt R. van Bommel met assist van S. Blummel MVV Maastricht 1-0
35' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor T. Beugelsdijk Helmond Sport
37' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt N. Souren met assist van R. van Bommel MVV Maastricht 2-0
43' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Bosiers Helmond Sport
50' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor F. Van Den Eynden Helmond Sport
51' Eigen doelpunt MVV Maastricht Eigen doelpunt H. Lorentzen MVV Maastricht 3-0
63' Wissel Helmond Sport Wissel J. Arias voor G. Bosiers Helmond Sport
63' Wissel Helmond Sport Wissel R. van der Meer voor H. Lorentzen Helmond Sport
63' Wissel Helmond Sport Wissel W. Essanoussi voor T. Beugelsdijk Helmond Sport
70' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Remans voor J. Steuckers MVV Maastricht
73' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. van Vlerken Helmond Sport
73' Wissel MVV Maastricht Wissel D. Rocha Livramento voor R. van Bommel MVV Maastricht
77' Wissel Helmond Sport Wissel E. Terzi voor B. van Vlerken Helmond Sport
82' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Zeegers voor L. Labylle MVV Maastricht
82' Wissel MVV Maastricht Wissel S. Penders voor M. Kleinen MVV Maastricht
85' Eigen doelpunt MVV Maastricht Eigen doelpunt R. van der Meer MVV Maastricht 4-0
86' Wissel Helmond Sport Wissel G. Culhaci voor B. Van Hove Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Helmond Sport
Opstellingen MVV Maastricht - Helmond Sport
De opstellingen van MVV Maastricht en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.